search

Un program de gestiune pentru agricultura te ajuta sa ai control asupra activitatii tale!

Agricultura are un aport semnificativ la intreaga economie a tarii, in contextul in care in ultimul timp este inclusiv optiunea unor tineri antreprenori. Productivitatea si eficientizarea modului de lucru in acest domeniu atat de vast sunt obiective pe care orice antreprenor le tinteste, motiv pentru care nici din aceasta activitate nu ar trebui sa lipseasca un bun program de gestiune in agricultura.

 

Solutia informatica inclusa si aplicata in firmele agricole contribuie la performanta si intregeste cumva tabloul cu care antreprenorii s-au familiarizat. Tehnologia moderna a facut posibil ca tractoarele si combinele sa functioneze fara sofer si sa se foloseasca diferite tipuri de roboti pe aceasta nisa. In plus, solutiile software de tip ERP, precum cele dezvoltate de AttoSoft.ro, contribuie cu mult la cresterea performantei, a calitatii proceselor utilizate si, implicit, la calitatea culturilor.

 

Orice firma orientata catre performanta prin abordari durabile va beneficia din start de avantaje competitive.

 

Cum contribuie programul de gestiune in agricultura oferit de Attosoft la succesul firmei?

 

Modulele software din DataLight Agribusiness se materializeaza intr-o solutie inovativa pentru agricultura. Acestea se pot utiliza pentru gestionarea tuturor activitatilor unei ferme:

  • planificarea activitatilor;
  • executia, controlul si urmarirea lucrarilor agricole;
  • executarea inspectiilor, observatiilor, previziunilor in ceea ce priveste tratamentele;
  • gestiunea completa a personalului si utilajelor poate sa asigure controlul in timp real a profitului pe parcela/ cultura.

 

Cine sunt clientii Attosoft

Intre clientii companiei se numara:

  • antreprenorii care urm?resc sa utilizeze doar programe eficiente in munca lor;
  • antreprenorii care vor sa stie exact cat de productivi le sunt angajatii pentru a-i rasplati;
  • cei care vor sa aiba toate informatiile despre activitatea pe care o deruleaza in acelasi loc, pentru a putea sa ia deciziile corecte;
  • cei care vor sa cunoasca pretul corect la care sa vanda productia;
  • fermierii care isi doresc programe personalizate pentru agricultura, sa scape de hartii si sa detina controlul asupra operatiunilor;
  • fermierii care urmaresc profitul fara sa faca o munca pe care ar putea sa o suplineasca cu un software.

 

Ce functionalitati ofera aplicatiile Attosoft utilizate in agricultura

Cele mai importante func?ionalitati ale modulelor de software din DataLight Agribusiness includ monitorizarea si masurarea cifrelor, inclusiv a indicatorilor de profitabilitate si a previziunilor. Pe langa modulul ERP business, modul managementul riscului, masurarea si evaluarea activitatii si a datelor/performantelor si gestionarea stocurilor, contribuie eficient la performanta firmei.

 

In domeniul agriculturii, eficienta si predictibilitatea sunt doi parametri importanti pentru inregistrarea profitabilitatii. Pentru accesul facil la solutiile software pe care compania le ofera, reprezentantii AttoSoft le prezinta gratuit, oricarui antreprenor interesat sa isi eficientizeze afacerea. Si, potrivit acestora, „avantajul competitiv oferit de solutiile din pachetul DataLight ERP se vede povestile de succes ale clientilor nostri”.

 

AttoSoft este o companie de top de pe pia?a software din Romania, cu experienta in acest domeniu atat de important pentru orice industrie. Detalii despre toate serviciile puse la dispozitie de companie se regasesc pe site-ul AttoSoft.ro.



Noutati contabile 1713560400
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice